Nume:
Inspectie Video Canalizare - Inspectii robotizate CCTV
E-mail:
riciu.servicii@yahoo.com
Telefon:
0731.614.068
Website:
http://www.riciuservicii.ro/
Adresa:
Botosani

Inspectie Video Canalizare - Inspectii robotizate CCTV
Vidanjare fose Botosani

Vidanjare, desfundare canalizare, decolmatare, curatare, tratare , ecologizare fose septice, statii de epurare, rezervoare, bazine, piscine |  vânzare, montaj, proiectare fose septice | inchiriere toalete ecologice | sisteme de epurare, instalatii de denisipare. Curatare mecanizata si igienizare pentru canalizare, fose septice, haznale, subsoluri etc.

Detalii

   Suntem societate cu capital privat integral romanesc ce se ocupa cu prestari servicii de inspectii robotizate CCTV - inspectii video tevi, canalizari etc.

   Consideram ca statisfactia clientilor nostri este cel mai important aspect atunci cand demaram un proiect. Dorim ca relatia intre companie si client sa fie una de lunga durata si sa se bazeze pe incredere si profesionalism.

   Tocmai de aceea aveti siguranta ca apelati la un partener serios, atent la nevoile dumneavostra, ce ofera servicii de calitate raportate la un pret competitiv.

 

Ne deplasăm în toată țara!

0731.614.068

riciu.servicii@yahoo.com

 

Servicii

 

Inspectie Video Canalizari - Inspectii robotizate CCTV

 

   Neglijarea unei defectiuni in sistemul de scurgere poate fi distructiva din punct de vedere al infrastructurii. Cu ajutorul aparatului de inspectie video canalizari CCTV se verifica panta si se localizeaza cu precizie locul scurgerii astfel incat se reduce suprafata de cercetare si timpul de interventie. Inspectia se poate face atat in cazul conductelor deteriorate sau colmatate cat si pentru expertiza unei lucrari recent efectuate, cu punerea la dispozitia clientului a materialului foto sau video si a raportului de inspectie video cu graficul de inclinatie. Inspectiile video CCTV se pot efectua pentru diferite tubulaturi (PVC-KG, PAFSIN, Ceramica, PE-HD, Beton, Azbociment etc.), pentru diametre intre 40mm si 2000mm pe o lungime de pana la 500m.
   Servicile noastre vizează in primul rand mantenanta sistemelor de canalizare, curatirea, desfundarea lor, precum si inspectia lor cu ajutorul celei mai noi tehnologii de inspectie prin introducerea unei camere video.

 

   Realizarea operatiunilor de diagnoza imagistica a conductelor de canalizare folosind tehnica de inspectie CCTV (closed circuit television) pentru diametre de pana la 2000mm. In baza programelor de calcul si ai senzorilor de scanare se va determina:
    -Panta de montaj a conductei;
    -Deformatiile sectiunii;
    -Generare raport de inspectie cu imagini relevante;
    -Generare inregistrare video;

   Lungime proba 500 ml. 

 

   Avem un sistem complet, de ultima generatie, pentru servicii de diagnoza imagistica. Sistemul este format dintr-un tractor echipat cu roti de diferite marimi pentru diverse tipuri de conducte (PVC, PAFSIN, PEHD, beton, azbociment, etc.). Acestuia ii este atasat o camera care inregistreaza video sau surprinde cadre (poze) in orice moment al inregistrarii. Camera are o capacitate de rotire de 360° si de pivotare de 270°, astfel incat nu exista unghi mort in timpul inregistrarii.
   Tractorul camerei este conectat la calculatorul de proces prin intermediul unui cablu cu lungimea de 500m.
   In timpul inregistrarii, se va afisa in fiecare punct al conductei panta acesteia, precum si distanta parcursa de la inceperea inspectiei. Totodata, se poate determina sectiunea conductei in orice punct, astfel putandu-se verifica deformatiile acesteia.
   La finalul inspectiei, se poate genera un raport privind panta de montaj al tronsonului verificat, precum si un raport de inspectie cu datele principale ale trononului, inclusiv cu poze relevante (defecte observate) din timpul inspectiei.
   Inregistrarea video va fi predata beneficiarului pe suport CD in format mpeg.

 

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro