Nume:
Marico Provider - Vidanjare Pantelimon
E-mail:
office_marico@yahoo.com
Telefon:
0728 911 955
Telefon 2:
0769 672 001
Telefon 3:
021.212.16.39
Fax:
021.212.16.39
Website:
http://marico.ro
Adresa:
Str. Livezilor, Nr. 19, Pantelimon, Jud. Ilfov
Facebook Youtube

Marico Provider - Vidanjare Pantelimon
Vidanjare fose

Vidanjare, desfundare canalizare, decolmatare, curatare, tratare , ecologizare fose septice, statii de epurare, rezervoare, bazine, piscine |  vânzare, montaj, proiectare fose septice | inchiriere toalete ecologice | sisteme de epurare, instalatii de denisipare. Curatare mecanizata si igienizare pentru canalizare, fose septice, haznale, subsoluri etc.

Detalii

   Formata inca din anul 2002 insa sub o alta denumire, Marico Provider a fost recunoscuta ca o forta majora in domeniul intretinerii, reabilitarii si reconstructie retelelor de canalizare. Printr-o crestere controlata, capitalul a fost extins pentru a forma unul dintre cei mai mari furnizori de servicii municipale, industriale si comerciale din Bucuresti si Ilfov, in domeniul de intretinere si desfundare canalizare, servicii de vidanjare si transportul deseurilor nepericuloase rezultate din demolari.

 

 

   Pe langa experienta ce ne recomanda Marico Provider, dispune de utilaje performante in domeniul vidanjari si desfundari canalizari. Parcul auto a fost reinoit in anul 2011 cu vidanje, desfundatoare canale, camere pentru inspectia video a canalizari, containiere pentru transportul molozului rezultat din constructii si demolari si nu in ultimul rand cu utilaje de gabarit redus pentru accesul in locurile mai dificile.

Vidanjele sunt dotate ultra performant, iar echipajele iar echipajele sunt formate din 2 manipulanti si un inginer. Vidanjare se face cu pompa de vid ce poate vidanja orice substante indiferent de densitatea acesteia, incepand de la vidanjarea apelor menajere si terminand cu nisip sau noroi.

   Daca problema dumneavoastra sa afla la interiorul casei sau apartamentului nu trebui sa va faceti probleme din cauza mizeriei, angajati nostri stiu ce trebui facut pentru a nu creea un disconfort in casa dumneavoastra.

Parcul nostru auto dispune de utilaje care pot acoperi tot municipiul Bucuresti si judetul Ilfov!

Servicii

   Marico Provider va ofera urmatoarea gama de servicii:

   Vidanjare

   Marico Provider furnizeaza servicii de vidanjare pentru orice tip de cerinte: vidanjari industriale, vidanjari municipale sau vidanjari rezidentiale, de la servicii de vidanjare si desfundare canalizare de rutina pana la operatiuni de curatare complexe in medii de lucru periculoase. Marico Provider este dotata echipamente complexe, experienta si personal calificat in domeniul vidanjari pentru a face o treaba buna. Vidanjele dotate cu pompa de vid sunt utilizate pentru a aspira sedimente, nisip, piatra, caramizi sau alte resturi curatate de la sistemul de canalizare, fose, wc, etc.

   Servicii:

   - Vidanjare ape menajere;

   - Vidanjare ape pluviale;

   - Vidanjare grosier;

   - Vidanjare fose septice;

   - Vidanjare WC-uri;

   - Vidanjari subsoluri;

   - Vidanjari canalizari;  

   - Vidanjare instalatii de pre-epurare;

   - Vidanjare decantatoare spalatorii auto;

   - Vidanjare instalatii de denisipare;

   - Vidanjare separatoare spalatorii auto.

   Desfundare

   Aceasta metoda foloseste pompe de inalta presiune pentru a scoate piatra, sedimente sau alte materiale nedorite de pe canalizare. Camioanele de curatare pot genera pana la 250/bari de presiune. Acesta este o combinatie de inalta presiune si debite mari de apa care curata canalizarea. O duza de spalare este instalata pe capatul furtunului de presiune cu jet si furtunul este coborat in gura de acces a canalizari in aval.

   Exista 2 variante rapide de verificare a precesului de desfundare canalizare:

   1. Cu debit mare de apa;

   2. Inspectie Video.

   - Prima varianta ar fi sa incercam sa obtinem un debit cat mai mare de apa, prin umplerea chiuvetelor si a cazi. In momentul in care acestea sunt umplute eliberam orificul de scurgere a apei si putem observa debitul cu care apa se scurge prin canalizare. Daca debitul de apa este mai mare decat inaintea efectuari desfundari, atunci inseamna ca desfundarea canalizari a fost efectuata cu succes.

   - Operatiunea de inspectie video ne ajuta sa colectam date detaliate despre starea sistemului de canalizare. Se introduce pe canalizare o camera video pentru inspectie, montata pe un sistem robotizat.

   Servicii:

   - Desfundare canalizare;

   - Desfundare conducte;  

   - Desfundare wc-uri;

   - Desfundare si spalare canalizare;

   - Spalare, degresare conducte canal;

   - Curatarea manuala si mecanizata;

   - Decolmatarea conductelor de canalizarea;

   - Curatarea si vidanjarea caminelor de canalizare.

   Inspectie video

   Se efectueaza de obicei, ca urmare a informatiilor colectate in timpul inspectiilor prin gurile de vizitare, reclamatiile clientilor, infiltrarea excesiva a apei sau in asociere cu un program de intretinere preventiva a canalizari.

  Scopul acestui tip de control este de a determina:

   - Stare structurala a canalizari;

   - Descoperirea defectelor canalizari;

   - Identificarea corpurilor straine in conductele de canalizare;

   - Gasirea obstacolelor si sursele de infiltrare.

   Acest sistem utilizeaza o colectie de date cuprinzatoare care ne ajuta sa evaluam starea sistemului de canalizare.

   Alte servicii:

   - Inchiriere containere moloz;

   - Deszapezire.

 

Galerie foto

Marico Provider - Vidanjare Pantelimon
Marico Provider - Vidanjare Pantelimon
Marico Provider - Vidanjare Pantelimon
Marico Provider - Vidanjare Pantelimon

© 2015 Copyright by vidanjare-fose.com